Office 365 Free For UiTM Students

Masih gunakan Office 2007? Ataupun software Office yang pirate ada bar merah bila failed activation? Katakan tidak kepada perisian cetak rompak. Sekarang student boleh dapatkan perisian original tanpa bayaran dengan akses kepada cloud storage Microsoft.

MS Word yang tidak berlesen atau failed activation.

 

UiTM salah satu universiti yang mendapat lesen percuma untuk staf dan pelajar. Untuk proses instalasi dan daftar, anda hanya perlu mempunyai email rasmi universiti yang ada @siswa.uitm.edu.my  bukan email peribadi gmail atau yahoo.

Office 365 for Education is a collection of services that allows you to collaborate and share your schoolwork. It’s available for free to students who are currently attending an academic institution at UiTM. The service includes Office Online (Word, PowerPoint, Excel, and OneNote), unlimited OneDrive storage, Yammer, and SharePoint sites. Its allow students to install the full Office applications on own device by free of charge

Untuk mengetahui caranya, boleh layari website student portal di pautan ini.  <<Register>>

Selamat mencuba, diharap semua pelajar dapat menggunakan kemudahan ini untuk menghasilkan tesis atau assignment dengan lebih berkualiti. Office 365 mempunyai ciri-ciri yang terkini dan lebih menarik berbanding dengan versi-versi yang lepas.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*